Solkungen.com

Välkommen till Solkungen.com – Er pålitliga partner för solenergi och förnybar energi!

Våra tjänster. Med många år av framgångsrik verksamhet ser vi stolt tillbaka på våra många år av teknisk kompetens och expertis inom solenergi. Vi är stolta över vår gedigna erfarenhet inom branschen, och vår tekniska kompetens har varit en nyckelkomponent i vår framgång. Inom Solkungen.com har vi en djup förståelse för de senaste innovationerna och trenderna inom solenergi, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest effektiva och hållbara lösningarna. 

En av våra främsta styrkor är vår användning av mikroväxelriktare. Genom att föredra dessa framför traditionella strängväxelriktare placerar vi säkerhet och långsiktig hållbarhet i fokus. Våra mikroväxelriktare levereras med en imponerande 20-årig garanti, vilket är dubbelt så långt som många traditionella strängväxelriktare kan erbjuda. Detta innebär inte bara en ökad trygghet för våra kunder, utan också en hållbar och pålitlig energilösning över tid. 

Vi har också framgångsrikt byggt upp starka inköpskanaler genom våra många år i branschen. Dessa kanaler säkerställer inte bara smidiga leveranser, utan ger oss också möjligheten att erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder.  

Hos Solkungen.com är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till prisvärda kostnader och därmed göra solenergi och förnybar energi mer tillgängligt för alla. 

Vår personal är en viktig del av vår framgångssaga. Vår kompetenta och erfarna personal är inte bara trevlig och professionell, utan delar också sin kunskap med våra kunder. Vi strävar efter att skapa en positiv och engagerande upplevelse för alla våra kunder, från första kontakt till installation och bortom. 

Tack för att ni väljer Solkungen.com som er partner inom solenergi och förnybar energi. Vi ser fram emot många fler år av framgångsrikt samarbete och hållbar energiframtid tillsammans!

Kontakta oss